Ens adaptem a les teves idees

Benvinguts a Dimanlab®

Els oferim una amplia gama de mobiliari tècnic per a laboratoris i mobiliari específic per a clíniques i hospitals fruit de la nostra experiència com a fabricants i especialistes en ambdós àmbits.

 

Les nostres instal·lacions, tant de mobiliari com de la construcció integral dels recintes que les contenen, parteixen de projectes acuradament elaborats per part d’un equip de professionals que composen el nostre departament tècnic amb la estreta col·laboració de vostès. Un projecte ben implantat aconseguirà arribar als resultats que s’esperen d’ell. Això és el que els oferim, solucions personalitzades i assessorament des del primer contacte fins la posada en marxa de les seves instal·lacions i sense oblidar la importància de l’assistència posterior. Desitgem que la visita a la nostra web sigui del seu grat i esperem tenir la satisfacció de poder col·laborar activament en els seus projectes.

 

1012_Ikertxempanoramica web

 

El nostre departament tècnic parteix d’un equip de professionals altament qualificats que elaboren els seus projectes acuradament en estreta col·laboració amb vostè. Els oferim assessorament personalitzat i solucions personalitzades des de l’inici del projecte fins la posta en marxa de les seves instal·lacions.

 

Consulta la nostra política de Qualitat i Medi Ambient aquí.