Servei integral

proyectos integrales

El nostre compromís amb vostès comença en el mateix moment que sol·liciten la nostra col·laboració en un projecte de obra nova, reforma, ampliació o trasllat, independentment de la seva magnitud, posant a la seva disposició la persona o les persones adequades que siguin necessàries per a desenvolupar el projecte amb total garantia d’èxit. Un equip multidisciplinari de professionals amb els mitjans més moderns i amb experiència i formació específica col·laboraran amb vostès per tal de portar a bon port el seu projecte.

La execució de les tasques precises fins a l’entrega del encàrrec “claus en mà” són realitzats, habitualment en un 75% de mitja, per persones que composen la nostra plantilla i la resta per empreses o professionals seleccionats en ocasions per dimanlab® i en d’altres pel mateix client.

Un únic interlocutor component d’un equip i únic responsable de portar a terme el seu projecte reduirà considerablement la possibilitat d’error, els costos i el temps que vostè haurà de dedicar al mateix. Som especialistes, confiï en dimanlab® i serà una bona elecció. El nostre recolzament i contacte continu en el temps amb el nostre complert i garantit sistema d’assistència post-venta i manteniment.