Fem realitat els teus projectes integrals

Benvinguts a Dimanlab®

Us oferim un servei integral per a la realització del vostre projecte que inclou un mobiliari tècnic i específic per a laboratoris, clíniques i hospitals fruit de la nostra experiència com a especialistes i fabricants en el sector.

Les nostres instal·lacions, tant de mobiliari com de la construcció integral dels recintes que les contenen, parteixen de projectes acuradament elaborats per part d’un equip de professionals que composen el nostre departament tècnic amb l’estreta col·laboració dels nostres clients. Un projecte ben implantat aconseguirà arribar als resultats que s’espera d’ell.

Això és el que us oferim: solucions personalitzades i assessorament des del primer contacte fins la posada en marxa de les vostres instal·lacions, sense oblidar la importància de l’assistència posterior. Desitgem que la visita a la nostra web us agradi i esperem tenir la satisfacció de poder col·laborar activament en els vostres projectes.

 

1012_Ikertxempanoramica web

 

El nostre departament tècnic parteix d’un equip multidisciplinar de professionals especialistes altament qualificats que, amb la seva experiència i la vostra col·laboració, adaptaran les vostres idees, necessitats i demandes al projecte des d’un inici fins que pugueu gaudir del vostre laboratori personalitzat.

 

Consulta la nostra política de Qualitat i Medi Ambient aquí.