Servei integral

proyectos integrales

El nostre compromís amb vosaltres comença en el mateix moment que sol·liciteu la nostra col·laboració en un projecte d’obra nova, reforma, ampliació o trasllat, independentment de la seva magnitud, posant a la vostra disposició la persona o les persones adequades que siguin necessàries per a desenvolupar aquest projecte amb total garantia d’èxit. Un equip multidisciplinari de professionals amb els mitjans més moderns i amb experiència i formació específica col·laboraran amb vosaltres per tal de portar-lo a bon port.

Un únic interlocutor component d’un equip i únic responsable de portar a terme el teu projecte reduirà considerablement la possibilitat d’error, els costos i el temps que vosaltres haureu de dedicar al mateix.

El nostre servei integral ofereix els millors sistemes de gestió del personal i una correcta organització i planificació de les feines per aconseguir un resultat satisfactori. Supervisem constantment la qualitat dels nostres serveis i, abans d’entregar el projecte, portem a terme totes les validacions necessàries.

A més, oferim un manteniment preventiu i correctiu de les nostres instal·lacions. Disposem d’un servei d’assistència tècnica per donar resposta a les possibles avaries i/o reclamacions.

Però el nostre compromís no és només amb vosaltres sinó també amb el medi ambient, ja que busquem millorar l’eficiència energètica del vostre projecte, sense importar-nos la magnitud. Volem que el vostre laboratori sigui personalitzat i sostenible i és per això que tots els elements constructius compleixen el control de qualitat en sistemes de gestió de processos ISO9001:2015 i mediambiental ISO14001:2015 i incorporen les directrius i recomanacions de la norma EN-14056 per a mobiliari de laboratori.